SluiS app nu beschikbaar

Professionals werken op verschillende locaties en maken steeds meer gebruik van mobiele apparaten zoals tablets of smartphones. Om hen te ondersteunen bij het gebruik van SluiS is er nu een app beschikbaar!

Veilig en vertrouwd

Geef via de app eenvoudig en veilig je betrokkenheid aan bij een burger. Met de app op je smartphone kan dat nu waar en wanneer het voor jou het beste uitkomt!

Zijn er ook andere professionals bij deze burger betrokken en is er een match ontstaan? Dan kan je nu via de matchnotificatie in de app met één druk op de knop gelijk contact opnemen.

Door de app te gebruiken kun je nu ook zonder computer of laptop de samenwerking opzoeken! Je gebruikt de app met een zelf gekozen pincode. Voordeel van die pincode is, dat je niet iedere keer je gebruikersnaam en wachtwoord in hoeft te voeren. Dat doe je eenmalig. Zo ben jij de enige die toegang heeft tot de app.

Gemakkelijk inloggen op je computer of laptop

De meest gebruikte functies kunnen nu ook via de app. Wil je toch wat uitgebreider aan de slag, bijvoorbeeld het genereren van statistieken, dan kun je met het scannen van de QR code vanuit de app eenvoudig inloggen op je computer / laptop.

 

Download de app gratis in de App Store of via Google play: