Nieuws

SluiS 0-100, omdat zorg niet ophoudt bij 23 jaar!

Geplaatst op 20 november 2017

In de pilot Sluitend Samenwerken 0-100 jaar (SluiS) werken de gemeente Rotterdam en ketenpartners nauw met elkaar samen om goede hulp- en dienstverlening te bieden aan inwoners van alle leeftijden.

Lees verder

 

Samenwerken begint bij jou!

Geplaatst op 08 november 2017

Wij spraken Emy, benoemd tot SluiS-wachter voor het Centrum voor Dienstverlening (CVD), en aangesloten bij de Denktank SluiS. Zij sprak over haar ervaringen met de Pilot Sluitend Samenwerken.

Lees verder

 

Evaluatie Pilot SluiS 2017

Geplaatst op 26 september 2017

De pilot van Sluitend Samenwerken (SluiS) is al een aantal maanden goed op weg. Tijd om te evalueren! Aan alle signaleringsbevoegde professionals wordt vanaf vandaag gevraagd deel te nemen aan een enquête.

Lees verder

 

Wethouder Hugo de Jonge over pilot Sluitend Samenwerken

Geplaatst op 20 september 2017

Zorg houdt niet op bij 23, vindt de gemeente Rotterdam. De gemeente is daarom een pilot begonnen die het signaleren van problemen bij inwoners van alle leeftijden mogelijk maakt. Wethouder De Jonge legt uit hoe dit werkt.

Lees verder

 

Blijf op de hoogte! Nieuwsbrief voor professionals van de Gemeente Rotterdam: ‘Hebbie Effe’

Geplaatst op 18 mei 2017

Met de nieuwsbrief voor professionals ‘Hebbie Effe’ blijft u op de hoogte van het nieuws rondom hulp, welzijn, zorg & jeugd. De nieuwsbrief wordt 1x per 2 weken door de gemeente Rotterdam (cluster Maatschappelijke Ontwikkeling) verstuurd.

Lees verder

 

Startconferentie Sluitend Samenwerken 0-100 jaar

Geplaatst op 16 mei 2017

Goede samenwerking tussen professionals is noodzakelijk. Hiervoor dienen de professionals op de hoogte te zijn van elkaars betrokkenheid en zorgen rondom een cliënt. Het zorglandschap is continu in beweging.

Lees verder

 


Meld je hier aan en ontvang onze nieuwsbrief!

Velden met een * zijn verplicht